За нас

Фърст Лайн БГ Пропърти е платформа разработена от дружеството “Форего Пропърти Мениджмънт“, специализирано в стопанисване и управление на недвижима собственост.
Нашата идея е предлагане на актуална информация за продажба и отдаване под наем на апартаменти, парцели за жилищно и индустриално застрояване, собственост на дружеството или на наши партньори.

Предлагаме и инвестиционни предложения.

Нашата цел е да отговорим на вашите изисквания, така че процесът по избор на нов дом или инвестиция да бъде максимално улеснен и безпроблемен.

Ние гарантираме професионално отношение и обслужване, като предлагаме най-подходящият имот, съобразен с изискванията и бюджета на клиента.

Ние следваме политиката, че „качеството” е по-важно от „количеството” по отношение на решенията, които предлагаме. 

Ние се гордеем с това, че умеем да предвиждаме какво ще се случи утре, вместо да се съсредоточаваме върху вчерашните планове; че откриваме нови области на специализиран интерес, както от гледната точка на инвестиции, така и на красиви местности, независимо дали се отнася за жилищни или търговски сгради, за ваканционна къща или вложение.

Ние предлагаме пълно обслужване на клиентите, които желаят да инвестират в бързо разрастващия се пазар на недвижими имоти в България, както по отношение на покупката, така и при препродажба.

Ние ще се радваме да Ви помогнем да намерите отговор на Вашите въпроси и да организираме информационни огледи. Нашето мото е „без трудни продажби” – дори когато не разполагаме с това, което търсите в момента, ние ще се радваме да регистрираме Вашия интерес и ще положим всички усилия да открием желаното от Вас.