Апартамент А – 53 в комплекс “Panorama Park”

А-53

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Номер на апартамент
А-53
Вид на апартамент
двустаен
Обща площ
69,97кв.м.
Чиста площ
60,17кв.м.
Етаж
8
Вход
А
Статус
Свободен

Описание

ЛОКАЦИЯ И ЛАЙФСТАЙЛ

Жилищен комплекс Панорама Парк Изток е разположен в един от най-престижните и зелени квартали на град Пловдив . Предлага отлична инфраструктура, достъп до разнообразен градски транспорт до всяка точка на града, училища, детски градини, магазини и заведения.

Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене. Комплексът е леснодостъпен чрез обществен транспорт . Панорама Парк Изток е разработен като ансамбъл от сгради , ситуирани в ж. к. Тракия гр. Пловдив . В непосредствена близост до обект е Бул. Освобождение , хотел SPS, терен с одобрен проект за Елитното Училище Математическа Гимназия гр. Пловдив, на север с ВСИ (Висш Селскостопански Институт).
Комплексът представлява оазис в града, където на достъпни цени могат да се закупят просторни апартаменти в жилищната част.
Панорама Парк Изток се състои от 2 жилищни секции (Секции А и Б), съдържащи: подземни етажи , партер с магазини и жилищни етажи.
Всяка една от секциите е снабдена със собствени вход-изходи. Проектиран е общ подземен паркинг за двете секции, чийто достъп се осъществява чрез двупосочна рампа разположена в секция.

За повече информация посетете сайта на „Panorama Park“ :

http://panoramapark.bg/plovdiv-east