Апартамент А- 93б в комплекс “Panorama Park”

99,000.00

А-93б

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Номер на апартамент
А-93б
Вид на апартамент
четиристаен
Обща площ
Около 90 кв.м.
Чиста площ
81.80 кв.м.
Етаж
15
Вход
А
Статус
Свободен
Цена на кв.м.
1100 €

Описание

ЛОКАЦИЯ И ЛАЙФСТАЙЛ

Жилищен комплекс Панорама Парк Изток е разположен в един от най-престижните и зелени квартали на град Пловдив . Предлага отлична инфраструктура, достъп до разнообразен градски транспорт до всяка точка на града, училища, детски градини, магазини и заведения.

Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене. Комплексът е леснодостъпен чрез обществен транспорт . Панорама Парк Изток е разработен като ансамбъл от сгради , ситуирани в ж. к. Тракия гр. Пловдив . В непосредствена близост до обект е Бул. Освобождение , хотел SPS, терен с одобрен проект за Елитното Училище Математическа Гимназия гр. Пловдив, на север с ВСИ (Висш Селскостопански Институт).
Комплексът представлява оазис в града, където на достъпни цени могат да се закупят просторни апартаменти в жилищната част.
Панорама Парк Изток се състои от 2 жилищни секции (Секции А и Б), съдържащи: подземни етажи , партер с магазини и жилищни етажи.
Всяка една от секциите е снабдена със собствени вход-изходи. Проектиран е общ подземен паркинг за двете секции, чийто достъп се осъществява чрез двупосочна рампа разположена в секция.

За повече информация посетете сайта на „Panorama Park“ :

http://panoramapark.bg/plovdiv-east