2-стаен апартамент Пампорово, к-с Замъка 1

47,500.00

Двустаен напълно обзаведен апартамент в ски курорта – Пампорово, в популярния комплекс – Замъка, ойте се намира до  писта №7.  Жилището е с квадратура 62 кв.м на 4 –ти етаж. Състои се от всекидневна с кухненски кът, спалня, баня и тоалетна заедно. Апартаментът е с атрактивно разположение, изложение юг – запад, с красива панорамна гледка, напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо.
В комплекса има прекрасен ресторант, механа, лоби бар и хранителен магазин. Комплексът разполага със ски гардероб и спа зона. Предлагат се преходи с АТВ, пейнтбол, туризъм и конна езда.

Категория:

Описание

Двустаен напълно обзаведен апартамент в ски курорта – Пампорово,в популярния комплекс – Замъка 1, съвсем близко, до пистите на Студенец. Жилището е с квадратура 62 кв.м на 4 –ти етаж. Състои се от всекидневна с кухненски кът, спалня, баня и тоалетна заедно. Апартаментът е с атрактивно разположение, изложение юг – запад, с красива панорамна гледка, напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо.
В комплекс Замъка има прекрасен ресторант, механа, лоби бар и хранителен магазин. Комплексът разполага със ски гардероб и спа зона. Предлагат се преходи с АТВ, пейнтбол, туризъм и конна езда.