“Dream Village” – инвестиционно предложение

Представяме ви проект за урбанизация на една от най-живописните територии в полите на Родопите, известна още с името Родопска яка.

С плана за регулация и строителство са създадени 48 поземлени имота / парцели / в землището на село Брестовица, община Родопи, област Пловдив, местност Алчака / Пожара /, които са с площ от 600 до 2200 кв.м и са подходящи за жилищни сгради и сезонни вили.

Хълмистият терен и естествената денивелация разкриват от всеки един от парцелите възхитителна и величествена панорама към град Пловдив и обширните лозови и овощни масиви наоколо.


Описание

Зелен хълм, заобиколен от борова гора. Спиращи дъха гледки към близкия Пловдив и обширните лозя наоколо ви потапят в атмосфера на спокойствие и красота. Климатичните условия , особеностите на релефа и добрата локация го правят подходящ както за сезонна почивка, така и за целогодишно обитаване.

Брестовица е село в подножието на Родопите, на границата с Горнотракийската низина. Лесно можеш да намериш причина ,за да се влюбиш в това място, разположено само на 15 км от Пловдив и на 130 км. от столицата София. Една от тях са дългогодишните традиции в отглеждането на винени и десертни сортове грозде и производството на наистина добро вино. Утвърден център за винен туризъм с множество изби. Селото е само на 28 километра от Летище Пловдив, а възможности за морски туризъм предлага,намиращото се на около 200 км беломорско крайбрежие. За малко повече от час пристигате в един от най-добрите и известни зимни курорти в страната – к-к Пампорово.