Къща К1 в комплекс Марково Вита Нова

259,000.00

Вид на къщата: 2 етажа, 3 спални
РЗП: 250 кв.м
Двор:  267 кв.м
Гараж: да

Състои се от: дневна-трапезария, кухня, перално, 3 спални, дрешник, 2 бани с тоалетни, тоалетна и тераса.
Характеристики : Уютна, луксозна, с перфектно разположение между града и планината. С Акт 16.


Описание

ЛОКАЦИЯ И ЛАЙФСТАЙЛ

Жилищен комплекс Марково Вита Нова се състои от 4 жилищни блока с по 20 апартамента всеки, 8 големи къщи и 28 редови къщи, като се планира изграждането на още 56 редови къщи, като има готови и населени 2 жилищни блока и 8те големи къщи. В момента се довършва втора фаза на комплекса – 2 жилищни блока и 28 редови къщи, строителството на която се очаква да приключи към края на 2022 год.

Собствена централна канализация, водоснабдяване и трафопост, професионална поддръжка на общите части. Детска площадка, много зеленина, места за отдих и разходка. Намира се точно под стадиона на с. Марково, на 15 мин с кола от Сточна гара.

Разпределение:
етаж 1 – входно антре, дневна със самостоятелна кухня, тоалетна, перално, гараж и стълбище към втори етаж.

етаж 2 – родителска спалня със собствена баня и дрешник, две детски спални със обща тераса, баня с тоалетна и стълбище към първия етаж.

двор – веранда, декинг площадка и озеленена площ.

Към къщата има и две допълнителни паркомeста пред входа.

Къщата е довършена до ключ – направени са баните и тоалетните, като в едната има поставено джакузи. Стъпалата и челата на стълбището са облицовани естествен гранит. Във входното антре, кухнята и частично в дневната е положен гранитогрес. За по-голям комфорт подовите настилки в спалните са мокет. в къщата има изградена камина, както и инсталация за чилър/термопомпа до всяка стая за отопление и охлаждане на цялата къща. Поставени са интериорни врати.

Невероятнa и луксозна с Акт 16,  двуетажна къща с изложение изток-юг-запад, което я прави изключително светла и уютна. Дограма Komerling, каменен цокъл и дъсчена обшивка, скатен покрив с керемиди, входна блиндирана врата, поставена гаражна врата. Прекрасни гледки от втория етаж към с. Марково и планината.

Тел. за контакт : 0899 073 030