ОФИС В БИЗНЕС СГРАДА НА БУЛ. МАРИЯ ЛУИЗА – СУПЕР ЦЕНТЪР ПЛОВДИВ

138,000.00

Категории: , Етикет:

Описание

Нов офис в отлично състояниелуксозно обзаведен и оборудван, намиращ се в супер център – Пловдив, бул. Мария Луиза , с изглед към булеварда, изцяло стъклена окачена фасада. Офисът е на етаж 1 с височина на етажа 3,5 метра, състои от; просторно антре с мебел за приемна и едно работно място за секретар, конферентна зала за презентации и мека мебел за срещи, три самостоятелни кабинета с работни места за общо шестима служители, кухня, WC и баня отделно. В сградата има; контролен достъп с карти и домофон, информационно табло на централния вход с рекламна площ за всеки офис.

Офисът е луксозно обзаведен и оборудван:

Шест климатика, централна вентилационна система, видео наблюдение, инсталация за СОТ, висококачествени довършителни материали; настилки – гранит и паркет, окачени тавани на нива със скрити осветления, декоративни каменни облицовки и латекс в цветни гами. Обзаведен е с кожена мека мебел в конферентната зала и масивно дървено офис обзавеждане в офис кабинетите, пълно кухненско обзавеждане, баня и WC санитарно оборудвани. Стъклената фасада на офис сградата дава възможност за монтаж на външна реклама с добра видимост от центъра на града и едни от най-оживените булеварди – Мария Луиза.

ЗП: 121,28 кв.м.; – об.ч. 16,82 кв.м.; – Обща площ: 138,10 кв.м.

Продажна цена на офис помещението с обзавеждане: 138 000 евро без ДДС

Продажна цена на офис помещението без обзавеждане: 128 000 евро без ДДС  

Офисът се намира в центъра на град Пловдив, лесно комуникативен, бърз и лесен достъп до всички краища на града. Стратегическо разположение, добра видимост за потенциалните клиенти и партньори.